Mollerussa solidària

WhatsApp Image 2017-02-10 at 18.05.37 (4)

El Grup de Mans Unides  de Mollerussa ens convida a visitar el 19è Mercat de Santa Llúcia, celebrat aquest dissabte dia 10. Hi podrem trobar exquisites manualitats nadalenques, per obsequiar als familiars i amics. 

Una paradeta solidària plena d’articles diversos s’ha situat a la plaça de l’Ajuntament de la localitat al llarg de tota la diada, enmig d’un ambient nadalenc i en un temps que professa empatia i solidaritat.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>