Dia Internacional del Voluntariat

volunteer-2055010_960_720

Celebrem avui, dia 5 de desembre, el Dia internacional del Voluntariat. Gràcies a totes les persones que treballeu per la Igualtat.

La Presidenta dels Serveis centrals de Mans Unides, ClaraPardo Gil, dedica unes paraules als voluntaris de l’ONG:

“Ser voluntari és un compromís, una droga sana, un estil de vida, una alegria, un acte d’amor. Ser voluntari és tornar al món part del que has rebut perquè t’ha tocat per sort. Ser voluntari a Mans Unides és formar part d’una història que va començar a escriure’s fa ja uns seixanta anys… 

Amb motiu del Dia Internacional dels Voluntaris, el pròxim 5 de desembre, hem volgut fer-vos un homenatge en què tots sou protagonistes i jugueu un paper principal. Perquè sense vosaltres, Mans Unides no podria existir.

A tots els qui heu decidit oferir el vostre temps, el vostre esforç i els vostres coneixements al servei de Mans Unides i a la causa dels més desafavorits, volem dedicar-vos aquest vídeo d’afecte i d’agraïment”.

Per visualitzar el vídeo, feu click aquí.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>