Tómbola a la Fira d’Agramunt

sA la Fira de Torró i de la Xocolata a la Pedra d’Agramunt no hi ha mancat la presència de Mans Unides. El darrer cap de setmana la localitat ha estat plena de vida i de soliaritat. 

El dia 8 va iniciar-se la 28a edició de la Fira, inaugurada a la plaça del Torronaire per l’honorable president Carles Puigdemont i Casamajó, qui va col·laborar també a la Tómbola. Ubicada a l’Avinguda de Catalunya, la Tómbola Solidària va rebre als col·laboradors i als voluntaris més treballadors.

Junts repartim solidaritat.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>