Entrevista a Montserrat Garcia i Lluïsa Sellès

Sin títuloMontserrat Garcia i Lluïsa Sellès, dues voluntàries de Mans Unides de Berga, expliquen en una entrevista radiofònica l’experiència que han viscut amb l’ONGEn el programa Santi Sanctorum de la Ràdio “La Veu de Navàs” dediquen als oients unes paraules molt representatives i il·lustradores. 

“Jo els diria [als oients] que pensessin realment en el món on viuen.Que no només hi ha aquest món, sinó que n’hi ha un altre de molt diferent. Que hi entrin, que s’informin, que mirin i que siguin solidaris, perquè a vegades ens pensem que nosaltres no valem per fer una cosa, però sí: tothom té aquella cosa que pot fer per l’altre. El sol fet de poder ajudar a una altra cosa et dóna una recompensa impensable en el teu cor”.

Gràcies a persones com elles podem sembrar llavors que donen vida.

Si voleu escoltar l’entrevista, feu click aquí.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>