A Mollerussa, sopem solidàriament

20160506_221249-cropEl divendres 6 de maig va celebrar-se a Mollerussa el clàssic Sopar Solidari. Un any més, l’èxit va ser immesurable, cosa que es tradueix en un pas de gegant en el camí de l’eradicació de la pobresa.

La presidenta del Bisbat de Solsona, Maria Aurora Aubach, va informar amb orgull que els projectes de Mans Unides del 2015 són avui una realitat, i, amés, realitzà la presentació del projecte d’enguany; “Planta-li cara a la fam: sembra”. També la presidenta de Mans Unides de Mollerussa, Marta Simó, l’Alcalde, Marc Solsona, i el Mossèn de la localitat, van fer dedicar unes paraules molt il·lustradores i esperançadores a tots els assistents.

Gràcies a totes les empreses col·laboradores, la rifa no va deixar a ningú descontent. La mà innocent va repartir a molts dels col·laboradors regals com cistelles de menjar i beures selectes, llibres, una cafetera i plantes.

20160506_221311

I no només això, sinó que l’acte es va cloure amb unes actuacions musicals meravelloses, en què la guitarra i la veu o el piano i el clarinet van sonar al compàs de la Solidaritat.

20160506_222630

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>