Multitudinària participació a la Passió d’Esparreguera

passióMans Unides diocesana va organitzar una excursió solidària per assistir el 10 d’abril a la representació de la Passió d’Esparreguera. Són moltes les poblacions d’arreu de la diòcesi que van donar resposta a aquesta iniciativa, de manera que el grup de Mans Unides del bisbat de Solsona va assolir un rècord de participació de prop de 350 persones. 

Un cop més, el teatre ha ofert a l’espectador un espectacle popular d’un valor excepcional i reconegut arreu, avalat per una tradició de fa 400 anys. Enguany, també tingué el valor afegit de la solidaritat, ja que els espectadors de La Passió 2016 col•laboraren amb una part de la seva entrada amb els projectes de lluita contra la pobresa de Mans Unides.

IMG-20160925-WA0006

Tots els assistents han tingut el goig de sentir-se agermanats en el transcurs d’una jornada entranyable, en la que han viscut junts l’emoció d’una història universal, representada per 300 actors, els quals van oferir, matí i tarda, una interpretació admirable i alhora captivadora de les escenes de la vida i passió de Jesús.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>