Sor Lucía Caram a Gironella

Mans Unides Gironella, que ha organitzat aquesta setmana diverses activitats dins de l’anomenada Setmana Solidària, és cada cop més a prop de conseguir el seu objectiu: recaptar fons per lluitar contra la fam. La monja Sor Lucía Caram ha col·laborat en els actes i serà oferint una conferència el dimecres 6 d’abril.

Així doncs, la setmana s’ha clos amb l’acte estrella d’ ‘El repte d’unir les mans’, una xarrada realment inspiradora que va comptar amb un gran públic i amb l’assistència del bisbe de Solsona, Xavier Novell.

WhatsApp-Image-20160411 (1)

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>