La solidaritat és viva a Gironella

WhatsApp-Image-20160403Mans unides de Gironella ha dut a terme diversos actes per ajudar als qui més ho necessiten. Tant la paradeta solidària, com l’espectacle infantil i el sopar solidari han estat tot un èxit. 

La paradeta solidària va tenir lloc a la fira de Sant Josep, amb una venda de productes del comerç just.

WhatsApp-Image-20160323 (2)L’espectacle infantil, organitzat de l’1 al 6 d’abril, va consistir en una lectura de contes molt instructiva alhora que divertida i entretinguda, i amb la realització d’un berenar solidari. Tot plegat va tenir molt bona acollida.

WhatsApp-Image-20160402

I no va ser menys el sopar solidari. Un gran nombre de col·laboradors i de voluntaris van fer de l’acte una vetllada exemplar, que va anar acompanyada de música en directe.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>