Una trobada joiosa per engegar la campanya.

Una cinquantena de voluntaris de Mans Unides, representants de les diferents delegacions comarcals del nostre bisbat, han participat a l’Assemblea anual celebrada el passat dia 19 de gener. Entre altres coses, s’hi van donar a conèixer els projectes que aquesta delegació s’ha compromès a finançar enguany, que són:

Al Camerun (Àfrica).- Programa per a la reinserció de malalts de SIDA, basat en donar formació i assistència a persones que malviuen en condicions precàries i se senten abandonades per la societat .

Nueva Granada (El Salvador).- Capacitació de les dones en habilitats hortícoles i agropecuàries en una zona camperola on la pobresa abasta el 85% de la població.

L’acte s’inicià amb unes paraules de reflexió i pregària dirigides per Mn. Alfons Busto, que ens va fer entendre que  “Necessitem que Jesús toqui la realitat de les nostres vides, perquè la nostra buidor s’ompli de sentit i la nostra aigua insípida es converteixi en vi saborós”.

La presidenta M. Aurora Aubach va informar dels projectes que la delegació de Solsona va finançar l’any passat, al’hora que va donar les gràcies a tots els que, amb la seva generositat, els han fet possibles.

Es va donar pas a la nova campanya per aquest 2013, la qual porta per lema: “NO HI HA JUSTÍCIA SENSE IGUALTAT”, i es centra en el 3r dels objectius del Mil·lenni, que promou la igualtat entre sexes i l’autonomia de la dona.

També es va projectar un vídeo força interessant en el que s’hi mostren realitats de diversos indrets del món i la forma en que Mans Unides hi treballa a través dels seus projectes.

Els voluntaris assistents van poder exposar les seves inquietuds i propostes, tot compartint una jornada de germanor on van renovar les ganes de continuar treballant amb fe i entusiasme per combatre la injustícia de la fam a través de l’obra de Mans Unides.   

 

 

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>