El grup de Mans Unides de Gironella continua treballant per als més desafavorits en aquestes Festes de Nadal

D’entre totes les activitats que porta a terme Mans Unides Gironella per aquestes festes, volem destacar la seva presència a la Fira de la Puríssima, en la que hi ha estat present amb una gran Tómbola Solidària.

Alhora, s’hi han distribuït llantions per posar als balcons durant les nits nadalenques, així com diversos productes de Comerç Just, resultant tot plegat una ajuda efectiva per als projectes de desenvolupament que finança Mans Unides.

Ara més que mai hem de lluitar per eradicar la fam i la pobresa al món.

 

 

  

 

 

 

 

 

P1070246P1070244

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>