A Tàrrega ajuden els projectes amb pastissos SOLIDARIS

El grup de Mans Unides de TÀRREGA ha organitzat el Berenar solidari que fa cada any, el qual ha comptat amb la nombrosa assistència de 180 persones i la generositat de trenta-tres mestresses de casa que hi van aportar un ric estol de pastissos i diferents plats de pròpia elaboració. Fou un acte de calorosa convivència i de sensibilització envers els països més empobrits, que fou amenitzat a la vegada amb una cantada d’Havaneres pel grup Boira.

 

Els diners recaptats van destinats als projectes que finança enguany la nostra Delegació del bisbat de Solsona a l’Àfrica, consistents en la construcció d’un dispensari a Mwasanga, una zona rural al sudoest de Tanzània i l’equipament de dues escoles a la regió nord de Ghana.

Donen les gràcies a tots els voluntaris i assistents que hi van col·laborar.

                                        

 

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>