La solidaritat de Golmés es feu palesa amb la gran assistència i col•laboració al sopar solidari.

 

Mes de 500 persones van participar el passat mes de maig, a Golmés, al  IV SOPAR SOLIDARI a favor de Mans Unides. La iniciativa va tenir lloc al pavelló Salvador Ezquerra. Va incloure una escala en hi-fi protagonitzada per diversos col·lectius i veïns del municipi. Durant l’acte també s’hi van fer diversos sortejos de productes cedits per empreses locals. Els ingressos del sopar aniran destinats al projecte que Mans Unides finança a Ghana, consistent en la construcció i equipament de dues escoles. El sopar-festival va ser tot un èxit . Enhorabona als organitzadors!.

 

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>