Les estadístiques no són números: són persones amb un rostre i un nom

Mans Unides no para d’actuar. Avui et parlem d’un preciós projecte al que Mans Unides ha donat suport.  Te com a objectiu preparar persones discapacitades perquè siguin capaces de guanyar-se la vida i d’integrar-se en una societat que, per ignorància, sovint les rebutja i margina.I és que les persones que es beneficien dels projectes que recolzem no són números ni estadístiques: Totes tenen un nom i un rostre. I totes elles són sensibles a la diferència que hi ha entre sentir-se inútils o sentir-se valorades. Per això la teva ajuda és important.

Clica l’enllaç:    http://www.manosunidas.org/noticia/junio-2012-discapacidad-tanzania

 

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>