Amb la teva col·laboració, Mans Unides portarà a terme la construcció i equipament de dues escoles a Ghana (Àfrica)

Clip_image002

Un altre projecte que Mans Unides de Solsona durà a terme enguany és la construcció i equipament de dues escoles a la regió nord de Ghana, al districte de Yendi, una de les zones més pobres del país. La població es dedica bàsicament a agricultura de subsistència, en zones molt deprimides on hi manquen els serveis més basics, com ara l’habitatge, la  sanitat, l’educació, l’aigua potable i les comunicacions.

L’única escola actual, de primària, feta de fang l’any 1967, es troba en un estat tan ruïnós i deplorable que dificulta la correcta impartició de les classes, ocasionant un notable descens del nivell educatiu. Les noves aules estan cridades a satisfer les necessitats educatives de la població. La comunitat local hi participa activament, aportant-hi tant la ma d’obra no qualificada com el terreny.

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>